İKİNCİ EL OTO PAZARI AÇILDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ikinci el oto pazarı pazar günü oto pazarına başladı.

İKİNCİ EL OTO PAZARI AÇILDI
17 Kasım 2014 - 07:10

Siverek’te ilk kez açılan ikinci el oto pazarı pazar günü açıldı. Belediyenin katkılarıyla açılan oto pazarı her pazar günü açık kalacak. Siverek ilçesinde Siverek Belediyesinin katkısıyla ilçede ilk kez açılan ikinci el oto pazarına vatandaşlar ilgi gösterdi.

İlçenin Fırat Mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarı küçükbaş bölümünü oto pazarı olarak tahsis eden ilçe belediyesine teşekkür eden oto tutkunları daha önce oto alımı için çevre illere gitmek zorunda kaldıklarını, Belediye Başkanına hizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlçemizde ikinci el oto pazarının kurulması yönünde vatandaşların belediyemize talepleri vardı. Belediye Meclisinde meclis üyesi arkadaşlarımızla aldığımız kararla ilçemizde ikinci el oto pazarını faaliyete geçirdik. Pazarın Siverek ekonomisine katkı sunacağı gibi vatandaşlarımız ikinci el oto alımı için çevre illere gitmeyecek. Böylece vatandaşımızın ekonomik ve zamanı kayıp olmayacak, ilçemizde ilk kez açılan Pazar vatandaşlarımıza hayırlı olsun”

Haber Merkezi


Bu haber 3659 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü