KANLI EV BASKINI: 3 ÖLÜ, 8 YARALI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'nın Bozova İlçesi'nde akrabalar arasında aynı arazi üzerine ev yapımı yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.Olay, Yaylak Beldesi Konuksever Köyü’nde meydana geldi. Evleri yan yana olan

KANLI EV BASKINI: 3 ÖLÜ, 8 YARALI
31 Mart 2009 - 13:53
 akraba iki aile arasında aynı arazi üzerine ev yapımı nedeniyle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma önce taşlı sopalı, ardından da silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin kullandığı pompalı tüfekle vurulan 30 yaşındaki Müslüm Taş öldü, her iki aileden Kadir (41), Bekir (39), Ahmet, Muhittin, İsmet, Osman, Mustafa, Ramazan, Aziz ve Şeyho Taş ise yaralandı.
Ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Kadir Taş ile Bekir Taş müdahaleye karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan Aziz Taş, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Çevik kuvvet polisi, gergin saatlerin yaşandığı hastanelerde başka bir olay çıkma ihtimaline karşı güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Bu haber 3202 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü