KARAHAN'IN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

7 Haziran seçimleri için AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan İş Adamı Şerdil Karahan, AK parti Siverek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

KARAHAN'IN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
04 Mart 2015 - 11:44

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Şerdil Karahan, seçilmesi durumunda yapacağı çalışmaları anlatarak ilçe yönetiminden destek istedi. İlçe Başkanı Çelik, Karahan’a başarı dileğinde bulunarak, adayların belirlenmesinin ardından açıklanacak olan bu isimlerin kazanması için doludizgin koşacaklarını söyledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, çıktığı bu yoldaki tek amacının doğup büyüdüğü memleketi olan Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Amaçlarının hizmet ederek Şanlıurfa’yı hak ettiği noktaya getirmek olduğunu belirten Karahan, “AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin geldiği refah seviyesi ortada. Sağlık alanından ulaşıma, enerji alanından tarıma kadar AK Parti Türkiye’de devrim yaptı. Şimdi biz de Şanlıurfa’da eksik kalan yatırımların devamının sağlanması için bu hizmetlere talip olduk” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi


Bu haber 2812 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü