KARI-KOCAYA ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İNFAZ

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da, 40 yaşındaki Eyüp Demir ile eşi 35 yaşındaki Tülay Demir, evlerine maske ile giren iki zanlı tarafından çocukları 11 yaşındaki Halil’in gözleri önünde

KARI-KOCAYA ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE İNFAZ
31 Aralık 2007 - 22:45
tabancayla kurşunlanarak öldürüldü. Çiftin kim tarafından neden öldürüldüğü araştırılıyor.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Eyyübiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kamyon şoförlüğü yapan 5 çocuk babası Eyüp Demir’in evine yüzleri maskeli 2 kişi girdi. Odada bulunan Eyüp Demir ile eşi Tülay Demir’e kurşun yağdıran, maskeli zanlılar, bu sırada odada bulunan ve cinayete şahit olan Halil Demir’e, “Sesini çıkarırsan seni de öldürürüz. Buradayız, bir yere gitmiyoruz” tehdidinde bulundu. Tehdidin ardından sesini çıkarmayan ve sabah saat 10.00’a kadar anne-babasının cesedinin başında bekleyen Halil Demir, daha sonra evden çıkarak komşuları 65 yaşındaki Osman Aktaşoğlu’ndan yardım istedi. Küçük çocuğun olayı anlatmasının ardından eve giren Aktaşoğlu, kanlar içerisinde yerde yatan Demir çiftinin cesediyle karşılaştı. Olayın bildirilmesinin ardından eve gelen polis, Demir Ailesi'nin yaşadığı sokağı güvenlik çemberine aldı. Kimsenin sokağa girmesine izin vermeyen polisler, Demir çiftinin öldürüldüğü evde delil toplamaya başladı. Cinayetin tek görgü tanığı olan Halil Demir ise polislere verdiği ilk bilgilerde, gece geç saatlerde eve giren yüzleri maskeli iki kişinin anne-babasına kurşun yağdırdığını söyledi. Kendisini de sesini çıkarması durumunda ölümle tehdit ettiğini söyleyen Halil Demir, daha sonra psikolog nezaretinde ifadesine başvurulmak üzere Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yapılan incelemede, Halil Demir’in, başına ve göğsüne 4 kurşun isabet ettiğini, Tülay Demir’in ise göğsüne ve bacağına aldığı 2 kurşun ile yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiftin cesetleri, Şanlıurfa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Demir Ailesi'nin diğer 4 çocuğunun ise dün geceyi aynı mahallede yaşayan babaannelerinin yanında geçirdiği belirlendi. Bu sırada cinayeti haber alarak Demir Ailesi'nin yaşadığı sokağa gelen yakınları gözyaşı döküp, Kürtçe ağıtlar yaktı.
Polis, cinayetin kim ya da kimler tarafından neden işlendiğini araştırıyor.

Bu haber 2781 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması