KAVŞAK SORUNU ÇÖZÜLMEZSE HALKIMIN YANINDA OLACAĞIM

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, tüm taleplere rağmen köprülü kavşak yapılmadığından dolayı 4 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili açıklamada bulundu.

KAVŞAK SORUNU ÇÖZÜLMEZSE HALKIMIN YANINDA OLACAĞIM
09 Şubat 2015 - 09:57

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, pazar günü sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinleyen Yılmaz, cuma günü Siverek Devlet Hastanesi kavşağında meydana gelen kaza ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şehir merkezinden geçen Şanlıurfa- Diyarbakır Karayolunun ciddi bir sorun haline geldiğini belirten Yılmaz, belediye olarak üzerlerine düşen vazifeyi yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek, "Herkesin bildiği gibi belediye olarak tüm mahallelerimizin sorunlarını ekibimle birlikte çözmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz gün yeni Hastane yolunda yaşanan kaza bizleri olduğu gibi tüm toplumu rahatsız etti. Belediye olarak daha önce bu yol için ciddi adımlar attık, sonuçlarını ve sorunları ilettik, bizim elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız, bu bizim hizmetlerimizden ziyade herkesin vicdani sorunu olmalıdır. İlerleyen günlerde bu yönde yetkililerle görüşmelerimiz olacak, bunu da halkımızla paylaşacağım, her hangi bir sonuç elde edemezsek, bende belediye olarak halkımın yanında olacağımı bilmenizi isterim, başta da ilettiğim gibi bu sorun bizim vicdani sorunlarımız içerisinde yer almalıdır, sorunların çözüm noktasında insanlarımızın zarar görmemesini hiçbir insanımızın burnunun dahi kanamasını istemiyoruz’’

30 Mart 2014 Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde seçim vaatlerini kamuoyu ile paylaşan Yılmaz, Şehir içi trafiği azaltmak ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla Siverek Devlet Hastanesi civarından başlayarak “Gülhıtto” vadisini takip edecek şekilde çevre yolu yapacağını Siverek halkına vaat etmişti.

Yılmaz'ın köprülü kavşak talebi için, "Her hangi bir sonuç elde edemezsek, bende belediye olarak halkımın yanında olacağımı bilmenizi isterim" sözü ile ne demek istediği merak konusu oldu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3719 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması