KAYMAKAM KARAGÜL'Ü ZİYARETLER SÜRÜYOR

Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, 107. Topçu Alay komutanı Kurmay Albay Abdullah Uşan Siverek Kaymakamı Vural Karagül'ü makamında ziyaret etti.

KAYMAKAM KARAGÜL'Ü ZİYARETLER SÜRÜYOR
29 Eylül 2015 - 12:47

Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül'ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik hazır bulundu.

Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve beraberindeki heyetin ziyarettinden duyduğu mutluluğu belirterek, "İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için her türlü gayreti hep birlikte sergileyeceğiz. Sayın Milletvekilimizin daha önce olduğu gibi destekleri çok önemli. Destekleri bundan sonra yapacağımız çalışmalarda da bizi sonuca ulaştırmakta ciddi katkı sağlayacaktır'' dedi

107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Abdullah Uşan Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül'ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.Kaymakam Karagül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Siverek'te yaşayan amatör fotoğrafçılardan oluşan Siverek Fotografçılar Derneği üyeleri Karagül'ü makamında ziyeret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Haber Merkezi






Bu haber 2848 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması