Klip Çekiminde Aşırı Sıcaktan Monitör Yandı

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA’da ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop yeni albümünün ilk klibi için kutsal mekan olduğuna inanılan tarihi balıklıgölde start aldı. Kameraların karşısına yüzü

Klip Çekiminde Aşırı Sıcaktan Monitör Yandı
06 Haziran 2007 - 16:00
peçeli beyaz gelinliğe benzeyen elbiseyle çıkan Altıntop, sade güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı.
Hava sıcaklığının 36 dereceyi bulduğu sırada yeni çıkardığı “Sana söylerim” adlı albümünün ilk klibi için Balıklıgölde beyazlar içersinde bir aşk acısını anlatan  klipte deliren bir kızın öyküsünü canlandıracak. Balıklıgölde yerli yabancı turistlerin meraklı bakışları arasında klip çekiminin yapıldığı sırada aşırı sıcaktan dolayı sette kullanılan monitör yandı. Monitörden çıkan dumanı fark eden görevliler, hemen çekimi durdurup yanan monitörün yerine otelden  bir mini televizyon getirildi. Çekime tekrar kaldığı yerden başlayan ekip, Tuğba Altıntopu bu süre zarfında güneşte bekletmesi nedeniyle terlemesine neden oldular.
Şanlıurfa yöresine has olarak tasarlanan beyaz elbise içersinde yüzü peçeyle gizlenen, elleri ise geçici dövmelerle süslenen Altıntop’un gözleri özel bir televizyon kanalında Şehrezat rolünü oynayan Bengüzar Korel andırması dikkat çekti.  Klib çekimi için Şanlıurfa’da  4 gün boyunca kalacağı belirtilen Altıntopun çekim için tarihi Harran kümbet evleri ile Şanlıurfa kalesi, balıklıgölde mekan olarak kullanacakları belirtildi. Öte yandan Balıklıgölde kurulan plaj şemsiyesi altında klibi yöneten Deniz Akel ise çekim setinde aşırı sıcaktan bunalınca çareyi 2 çocuğun eline verdiği yelpaze ile serinlemeye çalışması gözlerden kaçmadı.
Bu haber 2361 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması