Koçali Aymaz Anadolu Lisesine Kitap Bağışladı

Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesinin başlattığı kitap kampanyasına bir destekte Siverek sevdalısı Koçali Aymaz'dan geldi.

Koçali Aymaz Anadolu Lisesine Kitap Bağışladı
18 Ekim 2018 - 14:00

Siverek ilçesinde, şehit Ali Öztürk Anadolu lisesi tarafından öğrencilerin talebi ve okul idaresinin talebi üzerine okul kütüphanesin zenginleştirmek amacıyla “bir kitap değiştirebilir öğrencinin hayatını” isimli kitap kampanyası başlatmıştı.

Başlatılan kitap kampanyasına vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlçede yaşayan ve ilçe dışında bulunan kitapsever vatandaşlar okul kütüphanesini zenginleştirmek kitap çeşidini artırmak için adeta yarış ahaline girdiler. İlçe dışında vatandaşlar kargo aracılığıyla kitap bağışında bulunmaya devam ediyorlar.

Yıllardır Siverek kentinin kalkınması ve İl olabilmesi için mücadele veren, Siverek İl yapma ve kalkındırma derneğinin onursal başkanı Koçali Aymaz İl mücadelesini anlattığı” Siverek Sevdası” isimli üç ciltlik kitabından beşer addet okul kütüphanesine bağışladı.

Aymaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Kitap okumak dünyanın en güzel işidir, kültürlü bir neslin temeli okumaktan geçer, Şehit Ali Öztürk Anadolu lisesine tüm vatandaşlardan kitap bağışı bekliyorum. Okula kitap temini için dostlarımı haberdar edip kitap teminine çalışacağım” dedi.

Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi okul baş Müdür Yardımcısı Şehmuz Yeniköy Koçali Aymaz’ın kendi kaleme aldığı üç ayrı ciltten oluşan kitabını armağan etmesinden büyük bir onur duyduğunu belirterek şunları dedi” Koçali ağabeyimi yarım asırdır Siverek kentinin kalkınması eğitim düzeyinin yükseltilmesi için çalışmalar yapıyor okulumuza kadar gelmesi bizleri öğrencilerimizi onurlandırdı” dedi.


Bu haber 2375 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti