KÜÇÜK MEMET'IN ÖĞRENCİ OLMA ARZUSU

MEHMET SEZGİN / SİVEREK GÖRÜNTÜLÜ HABER: Görüntüyü İzlemek İçin Tıklayın.Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yapılan 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı törenlerine öğrenci olmadığı halde ilçe gençlik ve spor müdürlüğü jimnastik ekibiyle törenlere katılıp gösteri yapan 10 yaşında ki Mehmet Avcı(10)  jimnastik gurubunun içinde yaptığı
KÜÇÜK MEMET'IN ÖĞRENCİ OLMA ARZUSU
20 Mayıs 2007 - 11:31
 sempatik hareketlerle her kesin dikkatinin çekti.  Edinilen bilgilere göre bu güne kadar okula gitmeyen küçük Mehmet 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı için jimnastik gurubu provaları sırasında gençlik spor müdürüm Nemci Mürey’e gelerek   okul okumadığı için  eziklik yaşadığını diğer öğrencilere  gıpta ile  baktığının 19 Mayıs gösterilerine katılmak istediğini  belirtirmiş ve bu gün yapılan törenlere katılarak başta protokol ve  halkın  ilgisini çeken Küçük çocuğa  ilçe kaymakamı Seddar Yavuz sahip çıkarak 2007-2008 Eğitim ve öğretim yılında  okullu olacağı belirtildi.
    Protokol türbininde  küçük çocuğu yanına çağırıp neden bu güne kadar okula gitmediğini soran ilçe kaymakamına  küçük çocuk şöyle dedi’’Babam işsiz olduğu için  beni okula göndermiyor. Ben okumak istiyorum tüm bayramlara katılmak istiyorum’’dedi.
    İlçe kaymakamı Seddar Yavuz  yaptığı açıklamada şöyle dedi’’ ilçe milli eğitim müdürüne bilgi vererek bu çocuğumuzu okula göndereceğiz okul masraflarını ve ailenin diğer tüm ihtiyaçlarını kaymakamlıkça karşılayacağız.  Evine gidip ailesi ile görüşeceğim‘’ dedi.

Bu haber 3117 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması