KUR'ANI GÜZEL OKUYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Siverek Kaymakamlığı, Şanlıurfa’da yapılan 18 yaş altı ve 18 yaş üstü Kuran-i Kerim okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

KUR'ANI GÜZEL OKUYANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
27 Nisan 2015 - 12:35

Siverek’te yapılan Kur’anı Kerim’i güzel okuma yarışmasında dereceye girerek Şanlıurfa’da yapılan 18 yaş altı ve 18 yaş üstü Kuran-i Kerim okuma yarışmasına katılan Zeliha Kirazoğlu ve Revşan Yardımcı buradan da başarı ile döndü.

Şanlıurfa’da yapılan yarışmada birinci olan öğrencilerden Zeliha Kirazoğlu ve Revşan Yardımcı, Siverek Müftü Vekili Salih Soytürk ile birlikte Siverek Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımızın il genelinde yapılan Kuran-i kerim okuma yarışmasında birinci olması beni çok mutlu etti. Son dönemlerde il genelinde ilçemizin her dalda kendini göstermesinden duyduğum mutluluğu ifade etmiştim. Bu yarışmada da çocuklarımızın il genelinde ilçemize birincilik getirmesi sevincimi katlayarak büyüttü. Bu çalışmaları yapan değerli kurum ve eğitimcilerine teşekkür ediyorum ‘’ dedi. Erkal daha sonra öğrencilere ve eğitimcilere başarılarından dolayı çeşitli hediyeler verdi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2830 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü