MAHALLELİNİN KANALİZASYON TEPKİSİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi’nde, Fırat Mahallesi sakinleri, sokaklarında kanalizasyon bağlantısının olmamasından dert yanarak duruma tepki gösterdi.

MAHALLELİNİN KANALİZASYON TEPKİSİ
05 Eylül 2014 - 14:34

ŞANLIURFA- Siverek İlçesi Fırat Mahallesi 14. Sokakta bulunan 3. Küme evlerindeki kanalizasyon sorunu mahalle sakinlerini mağdur ediyor. Büyükşehir Belediyesinin görevi olmasına rağmen sokaklarındaki kanalizasyon bağlantısının yapılmadığını söyleyen mahalle sakinlerinden Necmettin Kırhan, “ Üç yıldır, kanalizasyon bağlantısının yapılması için belediyeye defalarca belediyeye başvuruda bulunmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Çocuklarımız açık olan kanalizasyonda oynayıp gelip yanımızda yemek yiyorlar. Bu sebeple çocuklarımız hasta oluyor. Kanalizasyondan yayılan kötü kokular ve sivrisineklerden dolayı perişan durumdayız. Bir an önce imar izni bulunan evlerimizin kanalizasyon bağlantısının yapılmasını istiyoruz” dedi.

Fırat Mahallesi Muhtarı Ahmet Özbakan ise sorunun çözümü için defalarca belediye, kaymakamlık ve Büyükşehir belediyesine başvurduklarını belirterek sözlü ve yazılı olarak durumu yetkililere ilettiklerini söylediler.

Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ŞUŞKİ) yetkilileri ise durumdan haberdar olduklarını söyleyerek çözüm noktasında görüş bildirmedi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 3063 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...