MEZARLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DEFİN AÇIKLAMASI

Siverek Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü yaptığı açıklamada defin işlemlerinin geçmişte olduğu ücretsiz yapılacağını söyledi.

MEZARLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DEFİN AÇIKLAMASI
20 Nisan 2014 - 17:23

Siverek Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürü Hacı Seriştir son günlerde halk arasında dilden dile dolaşan defin işlemlerinin ücretli olacağı söylentileri üzerine gazetecilere bir açıklamada bulunarak söylentilerin asılsız olduğunu söyledi.

Seriştir gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Son günlerde özellikle belediyenin yeni yönetiminin iş başı yapmasının ardından bazı şahısların vatandaşlar arasında dolaşarak "Ücretsiz olan cenaze defin işlemlerinin artık ücretli olduğu" dedikodusu yaymaya başladılar.Eskiden olduğu gibi bu güne kadar hiçbir cenaze işleminden ücret alınmamıştır. İddiası olanlar belediye başkanımıza şikâyette bulunabilirler vatandaşlarımızın bu türden dedikodulara inanmamaları gerekmektedir. Cenaze işlemi ve diğer bilgiler için Alo 188 telefon hattımızdan her türlü bilgiyi alabilirler. Vatandaşlarımızın bu asılsız ve art niyetli dedikodulara aldırış etmemeleri gerektiğini bir kez daha belirtmek isterim" dedi.


Bu haber 5329 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü