Miyalan'daki kavgada hayatını kaybedenler defnedildi

DİYARBAKIR- Diyarbakır’ın Çermik İlçesine bağlı Yabanardı (Miyalan) Köyü’nde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybedenler toprağa verildi.

Miyalan'daki kavgada hayatını kaybedenler defnedildi
16 Nisan 2017 - 20:47

Miyalan’daki Silahlı kavgada ölenler defnedildi Çermik ilçesine bağlı Yabanardı (Miyalan) köyünde akraba olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden üç kişi köy mezarlığında toprağa verildi.

Diyarbakır ve Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Abdulrezzak, Şeyhmus ve İdris Yıldız’ın cenazeleri yakınları tarafından Çermik ilçe merkezine 28 kilometre uzaklıkta bulunan Yabanardı (Miyalan) köyüne getirildi.

Hayatını kaybeden üç kişi, akşam namazına müteakip Çermik Müftüsü Abdullah Sertoğulları tarafından kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri aldığı köye Diyarbakır’dan helikopter destekli takviye kuvvetler gönderildi.

Hatırlanacağı üzere Yabanardı (Miyalan) Köyünde aralarında daha önce husumet bulunan iki grup arasında referandum için kurulan seçim sandığının bulunduğu okul bahçesinde tartışma çıkmıştı. Sözlü tartışma, kısa sürede tabanca ve uzun namlulu silahların kullanıldığı silahlı kavgaya dönüşmüştü.

Çıkan silahlı kavgada Abdulrezak ve oğlu Şeyhmus Yıldız ağır yaralanmıştı. Yaralıları hastaneye götürmek isteyen İdris Yıldız ise açılan ateş sonucunda ağır yaralanmıştı.

Abdulrezak ve oğlu Şeyhmus Yıldız Siverek Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, İdris Yıldız ise kaldırılmış olduğu Şanlıurfa’da hayatını kaybetmişti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 5651 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı