Nihat Çiftçi'nin Siverek Temasları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Siverek'te çeşitli temaslarda bulundu.

Nihat Çiftçi'nin Siverek Temasları
19 Nisan 2016 - 09:33


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek ziyaretleri kapsamında Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek beraberindeki heyetle birlikte AB tarafından ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


Çalışmalarla ilgili her iki belediye başkanı da açıklamalarda bulundu.


Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Sayın Büyükşehir Belediye başkanımızı aramızda görmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Kendileriyle birlikte ilçemizde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını denetledik, şuanda bulunduğumuz yerde de alt yapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Siverekli hemşerilerimizden biraz daha sabır ve sebat bekliyoruz. Biliyorum kendileri de çok iyi biliyorlar ki Siverek’imizin ciddi anlamda alt yapı ve üst yapıyla ilgili sıkıntıları vardır. bir belediye için en riskli olan bana göre iki husus var bunlardan birisi alt yapı çalışmaları diğeri ise imar çalışmalarıdır. Biz Siverek’imizin her iki önemli sorununa problemine el atmış durumdayız"





Yılmaz açıklamasının devamında, "Büyükşehir belediye Başkanımızla birlikte gördüğünüz üzere büyükşehir belediyemizin ekipleri ile birlikte 24 saat boyunca sahadalar. Siverek Belediyesi olarak bizlerde görev alanımıza giriyor, girmiyor ayrımını yapmaksızın her daim büyükşehrimizle birlikte bu çalışmaların içerisinde yer alıyoruz. Amacımız bir an önce gerek alt yapı hizmetleri gerekse de üst yapı hizmetlerini tamamlayıp değerli hemşerilerimizin hizmetine sunmaktır. Buradaki sloganımız şu:  Ey Siverekli kardeşim ey değerli hemşerilerimiz yapılan her şey, her çalışma, sizler içindir. Siverek’i yenilemek içindir, inşallah 2017 Haziran’a geldiğimizde tamamına yakını bitmiş olacak. Siverek halkı şunu görecektir,Valla bu çalışmalar çok güzel oldu. Ben bir kez daha değerli Başkanım Avukat Çiftçi Bey’e ve yakın çalışma ekibinde yer alan arkadaşlarımızın tamamına Siverek halkı adına teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


Çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı ise şunları kaydetti. "Alt yapı önemli bir hizmet bir belediye için ise riskli bir hizmettir, fakat biz Siverek’i çok sevdiğimizden dolayı burada tüm Siverekli hemşerilerime şunu demek istiyorum, alt yapısı tamamlanmamış bir kent üst yapısıyla sağlıklı bir noktaya kavuşamaz, sağlıklı bir şehirleşme için alt yapı elzemdir, zorunludur.




Bu haber 2709 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı