Osman Esat Efendi Ortaokulundan Önemli Başarı

Osman Esat Efendi Ortaokul öğrencisi ufka yolculuk hadis yarışmasında il birincisi oldu.

Osman Esat Efendi Ortaokulundan Önemli Başarı
11 Mayıs 2016 - 15:11

Türkiye genelinde 3 Nisan 2016 tarihinde yapılan Ufka Yolculuk Hadis yarışmasında Osman Esat Efendi 7. Sınıf öğrencisi İrem Yaren Katar il birincisi oldu. Şanlıurfa il ödülleri 10.06.2016 Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Toplamda 360.000 kişinin girdiği sınavda İrem Yaren Katar Türkiye 122. si oldu.. A ynı yarışmada Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Mehmet Aksoy ise Siverek ikincisi oldu.

Konu ile açıklama yapan İrem Yaren Katar, “ Öncelikle bu yarışmayı düzenleyenlerden, vesile olanlardan, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu yarışmada benim için kaçıncı olduğum değil, edindiğim bilgi önemlidir. Biz imam hatip öğrencileri olarak en önemli gayemiz hem derslerimizde başarılı olmak, hem de dini ilimler açısından donanımlı olarak yetişmektir. bu hususta emeklerini bizlerden esirgemeyen, donanımlı bireyler olarak yetişmemiz için çaba gösteren tüm öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum.

Osman Esat Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cengiz Çalan ise” Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Derslerinde de oldukça başarılı olan öğrencimiz davranışları ile de örnek teşkil etmektedir. Siverek genelinde okulumuzdan ilk 10 da 7 öğrencimiz var. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Bu yarışmaya katılan herkes kazanmıştır kaybedeni yoktur, çünkü herkes hadis kitabını okuyarak zaten kazanmıştır.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 4061 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti