Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Siverek'e İl Sözü

Diyarbakır'daki İl Kongresine katılmak için Şanlıurfa'ya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, karayoluyla Diyarbakır'a geçerken, Siverek'i ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Siverek'e İl Sözü
10 Mayıs 2010 - 05:37
ŞANLIURFA- Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin Diyarbakır’daki il kongresine katılmak üzere Şanlıurfa’dan, Diyarbakır’a geçerken, Siverek’e uğradı. İlçe girişinde 200 araçlık konvoyla karşılanan Kurtulmuş’a Siverek halkı sevgi gösterisinde bulundu. Karşılama sırasında Siverek’i Vilayet Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz tarafından Numan Kurtulmuş’a,  Siverek’in elinden alınan il hakkını bir an evvel geri verilmesini talep eden bir dosya verildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş kendisini karşılamak için gelen heyete Ozan Kıvrar Tesislerinde kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında Siverek insanını çok sıcak bulduğunu belirten Kurtulmuş, İktidar oldukları takdirde, Siverek’in il olması için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Daha sonra Şanlıurfa Eski Milletvekili Ahmet Kırvar, yaptığı kısa konuşmada:” Sayın başkanım Siverek iline hoş geldiniz” diyerek, Siverek hakkında uygulanan yanlış politikaları Kurtulmuş’a, anlattı. Daha sonra heyet, konvoy halinde Diyarbakır’a hareket etti.
Siverek Hedef Gazetesi


Bu haber 5065 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü