SAMAN YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 6 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyonun devrildiği kazada 6 kişi yaralandı.

SAMAN YÜKLÜ KAMYON DEVRİLDİ: 6 YARALI
15 Haziran 2014 - 20:19

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman yüklü kamyonun devrildiği kazada 6 kişi yaralanırken, araçta sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı.

Kaza, Siverek-Hilvan karayolu 25. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa istikametinden gelmekte olan Fesih Öztürk, hakimiyetinde bulunan 21 UC 082 plakalı saman yüklü kamyon ile kendi şeridinde seyir halinde bulunan Kerim Bozbay idaresinde bulunan 33 CRT 33 plakalı otomobile çarpmamak için manevra yapınca, kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Fesih Öztürk Kemal Öztürk, Resul Öztürk ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siverek ve Hilvan Devlet hastanelerine kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise kamyonda sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık olarak yarım saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda sürücü kurtarılarak ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kaza yerine gelen başka bir kamyon ise yola savrulan saman çuvallarını kaldırdı.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı

www.siverekgenclik.com






Bu haber 3018 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu