Sanatçı Muzafer Yiğit, Siverek'te.

15 Yıl önce Siverek’ten Almanya’ya giden Muzafer YİĞİT, kendi memleketine ünlü bir sanatçı olarak geri döndü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden bazı nedenlerden dolayı Almanya’ya giden YİĞİT, 15 yıl sonra Siverek’e ünlü bir sanatçı olarak geri döndü.Müzik alanında yapmış olduğu Kürtçe, Zazaca ve Türkçe eserlerle tanınan YİĞİT, haftada bir TVT televizyonunda yayınlanan “dost kervanı” programında sevenleri ile buluşuyor.

Sanatçı Muzafer Yiğit, Siverek'te.
19 Temmuz 2008 - 14:28
15 yıl gibi uzun bir aradan sonra Siverek’e dönen Yiğit,  Siverek Gençlik Sitesine yaptığı açıklamada “Bülbülü altın kafese koymuşlar yine ah vatanım demiş. Ne kadar Almanya’da yaşasam da yine de hep içim de memleket hasreti oldu ve bu hasret sürekli yüreğimi yaktı.
13 Temmuz’da Siverek’e geldim.29 Temmuz’da sanatçı Kahtalı Mıçı ile beraber Paris Düğün Salonunda bir konser vereceğiz. Ayrıca Siverek’i tanıtan bir tv programı düzenleyeceğiz.”
Siverekli iş adamlarını Siverek’te yatırım yapmaya çağıran YİĞİT, “Siverek çok güzel bir yer, yeter ki halkımız Siverek’e her alanda sahip çıksın ve Siverekli iş adamlarıda her alanda Siverek'te yatırım yapsınlar."
Son olarak sitemiz üzerinden Sivereklilere mesaj gönderen YİĞİT, “ Siverekgenclik.com sitesini sürekli takip ediyorum.Siverekgenclik.com sitesini ayrıca çok beğeniyorum.Sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.


Bu haber 4778 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması