Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in yeni yıl mesajı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajında, birlik beraberlik ve güçlü Türkiye’ye vurgu yaptı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in yeni yıl mesajı
31 Aralık 2019 - 10:22

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yeni yıl münasebetiyle yayınladığı mesajında, birlik beraberlik ve güçlü Türkiye vurgusu yaptı.


Vali Erin, mesajında şunları dile getirdi:


"Koca bir yıl dediğimiz 2019 yılını geride bırakırken, yeni yılın tüm Şanlıurfalı hemşehrilerime, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.Geçen her gün, her ay ve her yıl, birer fani olan bizlerin ömrünü törpülemekte, hızla akan zamana karşı maddi manevi kazanımlarımızın bir muhasebesini yapma gereği hissettirmektedir.Milli ve manevi değerlerine bağlılığıyla dünya üzerindeki tüm insanlığa örnek davranışlar sergileyen milletimiz ve özelde Şanlıurfa halkı, geride bıraktığımız bir yılda da alnı ak, başı dik olmanın gururunu yaşamaktadır." ifadelerini kullandı.


Vali Erin mesajına şu ifadelerle devam etti:


"Her geçen gün daha da güçlenerek geleceğe dair büyük umutlar vadeden ülkemizin, uluslararası mecrada attığı adımlar, savunma sanayiinden sağlığa, ulaştırmadan eğitime kadar yüzlerce alanda gerçekleşen yatırımlar göğsümüzü kabartmaya devam etmektedir. 2019 yılını değerlendirdiğimizde, millet olarak gurur duyacağımız gelişmelere şahit olduk. Devletimizin her alanda hayata geçirdiği uygulamalar, çalışanlarımızı, emeklilerimizi, kadınlarımızı, çocuklarımızı, engellilerimizi ve toplumun tüm kesimlerini daha iyi bir seviyeye getirmiş, yaşanan tüm gelişmeler milletimize gelecek adına büyük umut olmuştur. Türkiye’mizin yükselişi karşısında ülkemize karşı yürütülen ekonomik savaşa rağmen, milletimizin birlik ve beraberliği, devlet büyüklerimizin kararlı duruşu ve alınan tedbirler sayesinde bugün her zamankinden daha güçlü bir Türkiye vardır." 


Vali Erin, yeni yıl mesajını şu temennilerle sonlandırdı:


"Bir yılı geride bırakırken, Şanlıurfamıza baktığımızda ise, gelecekte hepimizin gururla bakacağı yüzlerce yatırımı tamamlamanın huzuru içerisindeyiz.Binlerce acıyı ve sevinci paylaştığımız bir yılı geride bırakırken, aramızdan ayrılan başta tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kardeşlerimizi rahmetle anıyor, 2020 yılının milletçe birbirimize daha sıkı sarıldığımız, geleceğimizin sağlam temellerini birlikte attığımız bir yıl olmasını diliyorum."

Bu haber 1695 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü