Şanlıurfa'da silahlı kavga: 2 Ölü, 4 yaralı

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da silahlı kavga: 2 Ölü, 4 yaralı
27 Eylül 2018 - 20:34

Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesinde çocuklar yüzünden çıktığı tahmin edilen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kentte gerginlik sürüyor.

Olay, ilçeye bağlı Osmanlı Mahalle’sinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çocuklar yüzünden iki kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Suriyeli aile ile Dağ ailesinin fertleri arasında çıkan ve taş, sopa, bıçak, balta, tüfeklerin kullanıldığı kavgada, Müslüm, Mesut, Mahmut, Murat ve Mehmet Dağ ve ismi öğrenilmeyen bir Suriyeli yaralandı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada hastanenin acil bölümünde tedavi altına alınan yaralılardan Mahmut ve Müslüm Dağ yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavileri sürdüğü öğrenildi.

Çıkan kavganın ardından çok sayıda polis olayın yaşandığı yerde ve hastane önünde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öte yandan iki kişinin hayatını kaybetmesi üzerine saat: 21.00 sıralarında yaklaşık 150 kişilik grup Suriyelilerin dükkânlarına sopalarla saldırdı. Olay yerine gelen TOMA ekipleri öfkeli kalabalığa müdahalede bulundu.

Kentte gerginlik sürüyor.

(Hüseyin Sayhar-İLKHA)


Bu haber 4515 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor