SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ SİVEREK'TE ANILACAK

Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi de 3 Ocak Cumartesi günü Karacadağ'da "Asımın Nesli Asrın Yürüyüşünde" sloganiyla yürüyüş düzenleyecek.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ SİVEREK'TE ANILACAK
02 Ocak 2015 - 07:41

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sarıkamış Harekatı’nın 100. Yıl dönümünde bir dizi etkinlik düzenleyecek. Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi de 3 Ocak Cumartesi günü Karacadağ'da "Asımın Nesli Asrın Yürüyüşünde" sloganiyla yürüyüş düzenleyecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Aslanparçası ,Bakanlığımızın Üçüncusunu bu yıl duzenledigi Sarikamiş Harekatı'nı temsilen genclerimizle Karacadağ'da yürüyüş gerceklestireceklerini söyledi.Yürüyüşün gençlerimizin vatan savunması sırasında çekilen güçlükleri bir nebze de olsa yüreklerinde hissetmelerini sağlayacağını düşündüklerini ifade eden Aslanparçası, Tarihin büyük trajedilerinden biri olmasının yaninda komutanlarinin yanlış stratejilerinden dolayı öleceklerini bile bile büyük bir fedakarlık ve cesaret örneği gösteren ecdadimizin şehadet yürüyüşü olan Sarıkamış harekatında şehit olan vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2761 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek