SES SANATÇISI MUZAFFER YİĞİT ANNESİ TARAFINDAN KESTİRİLEN KURBANLA KARŞILANDI

MEHMET SEZGİN/SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan Emine Yiğit(65)13 yıldır yurt dışında yaşayan ses sanatçısı oğlu Muzaffer Yiğit’i kurban kestirerek karşılandı. İlçenin bağlar mahallesinde yaşayan

SES SANATÇISI MUZAFFER YİĞİT ANNESİ TARAFINDAN KESTİRİLEN KURBANLA KARŞILANDI
14 Ağustos 2007 - 13:31
Emine Yiğit 13 yıl boyunca sadece televizyon ekranlarında gördüğü oğlunun karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.     Yaşlı anne gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle dedi’’13 yıldır onu hep televizyonlarda görüyordum en büyük dileğim bir gün oğluma doyasıya sarılmaktır. Allahıma şükürler olsun ölmeden oğluma sarıla bildim. Çok mutluyum’’dedi.
   13 yıldır Almanya ve Avrupa’nın çeşitli kentlerinde müzik yaşamını sürdüren özel bir televizyonda müzik programı yapan muzaffer Yiğit’in Siverek ilçesine geleceğini duyan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile sevenleri İstanbul Uçağıyla GAP havalimanına gelen sanatçıyı karşıladılar.
     Uzun yıllardan sonra memleketine gelen sanatçı Yiğit Yaptığı açıklamada şöyle dedi’’13 Yıldan sonra memlekete geldiğim için çok mutluyum.beni havalimanında sevgiyle karşılayan hemşerilerime minnettarım’’dedi.

Bu haber 2472 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış