Şeyhmus Aydın aday tanıtım toplantısına katıldı

Ak Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un katılmış olduğu aday tanıtım toplantısına katıldı.

Şeyhmus Aydın aday tanıtım toplantısına katıldı
26 Ocak 2019 - 13:36

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, partisinin Şanlıurfa’da düzenlemiş olduğu "İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım" programına katılarak açıklamalarda bulundu.

11 Nisan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa, Şanlıurfa milletvekilleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı.

Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydin sevgi gosteri eşliğinde platforma davet edildi.

Şanlıurfalılara "Hazreti İbrahim ve Hazreti Eyüb'ün komşuları" diyerek seslenen Kurtulmuş, Şanlıurfa’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kurtulmuş, " Cenab-ı Allah, ‘Biz İbrahim'i kendimize dost kabul ettik’ diyerek övdüğü, Hazreti İbrahim'in komşuları, Kur'an-ı Kerim'de sabrın abidesi olarak adlandırılan Hazreti Eyüb'ün komşuları, Hazreti Şuayb'ın, Hazreti İlyas'ın komşuları, Peygamberler şehri, veliler şehri, iman şehri, İrfan şehri, Şanlıurfa'nın saygıdeğer insanları, hepinizi saygı ve saygıyla selamlıyorum. Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti hepinizin üzerine olsun." diye konuştu.

"Her tarafında, tarih, medeniyet ve kültür kokan bir Şehirdeyiz"

Kurtulmuş, "Şanlıurfa ve bu hat içerisinde Harran’a kadar olan bu bölge, esas itibariyle kutsal kitaplarda, peygamber kıssalarının anlatıldığı bir yerdir. Bu coğrafya bir asır öncesine kadar dünyanın karargâhı olarak, Avrupa, Asya ve Afrika kıtasının tam ortası olarak tespit edilmiş, dünyanın merkezi olmuş olan bir yerdir. Harran’ın tarihi binlerce yıla uzanıyor. Her tarafında, tarih, medeniyet ve kültür kokan bir şehirdeyiz. Ne yazık ki bu şehir dünyanın merkezi olan bu bölge, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra maalesef bir takım iç çekişmelerin, çatışmaların, sürtüşmelerin daha açıkçası emperyalist oyunların alanı olmuş bir ülkedir. Türkiye olarak bu coğrafyada bir asırdır devam eden bütün bunları bozup, parçalayıp; yeniden kardeşliği, yeniden birliği, yeniden beraberliği, yeniden yükselişi sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3171 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı