Ana Sayfa Sitemiz Hakkında Merak Edilen Bazı Sorular Ve cevapları..

Sitemiz Hakkında Merak Edilen Bazı Sorular Ve cevapları..

1.Neden? Siverek Gençlik Sitesine Üye Olmalıyım.Cevap:Sitemizdeki tüm olanaklardan yararlanabilmeniz için sitemize üye olmanız gerekmektedir.2.Üye Olmazsam Neler YapamamCevap: Forumda görüş yazamazsınız, Haberlere ve Köşe Yazılarına yorum ekleyemezsiniz.Bununla beraber online mesajlaşma, mini sohbet Ve Siverek’ten canlı yayını izleyemezsiniz.3.Neden Üye Girişi Yaptıktan Sonra Site Geç Açılıyor.Cevap:Sitemizin geç açılması kullandığımız mini sohbet modülünden kaynaklanıyor.

Giriş Tarihi: 31 Ocak 2007 Çarşamba 17:19
Sitemiz Hakkında Merak Edilen Bazı Sorular Ve cevapları..
4.Sitenize Reklam Alıyor musunuz?.
Cevap:Sitemizin daha iyi hizmet yapabilmesi için sitemize reklam alıyoruz.Daha önce Almanya, İstanbul, Mersin ve bir çok kurumdan reklam teklifi aldık.

5.Sitenizin Reklam Ücreti Ne Kadardır.
Cevap:Bu konuda Siverek@hotmail.com yada siverekgenclik@gmail.com adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz..

6.Neden Sitenizin Bazı Bölümlerinde Türkçe Karakterler  Kullanılmıyor.Örneğin canlı yayın yerine canli yayin yazıyorsunuz.
Cevap:Bu Kullandığımız Web Dilinden kaynaklanıyor.

7.Siteniz Herhangi Bir Kuruma Bağlı mı ?
Cevap:Sitemiz herhangi bir grup, dernek vb. hiçbir kuruma bağlı değildir.Siverek sevdalısı birkaç arkadaş tarafından kurulmuştur.

8.Sitenizdeki Herhangi Bir Haber Veya Resmi Kendi Sitemde Kullanabilir miyim?
Cevap:Kaynak göstermek şartıyla kullanabilirsiniz.

9.Siteniz Başka Adresleri Var mı ?
Cevap: Evet Var www.siverek.org yada www.guneyweb.net adresinden sitemize ulaşabilirsiniz.

10.Sizinle Nasıl İrtibata Geçebiliriz.
Cevap: Telefon, Msn, Mail yoluyla bizle irtibat kurabilirsiniz.Bu Bilgilerde sitemizin ana sayfasında en alt kısmında yer almaktadır.

11.Size, Haber Öner Kısmından Haber Yolladım Neden Sitenizde Yayınlanmadı.
Cevap:Sitemize gönderilen haberler editör arkadaşımız tarafından değerlenlendirilmektedir.
Haber gönderen kişi gerçek isim, soy isim tel ve adres belirtmediği durumlarda haber sitemizde yayınlanmayabilir
YORUMLAR
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
Kurumsal

İçerik

Gündem

Siyaset

Haberler

Yukarı Çık