Gazeteci Deniz Uğurlu'nun ailesi trafik kazası geçirdi

Siverek-Şanlıurfa Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kazada Siverek Gençlik Sitesi Tasarımcı A.Deniz Uğurlu’nun eşi ve 1 yaşındaki çocuğu da yaralandı.

Gazeteci Deniz Uğurlu'nun ailesi trafik kazası geçirdi
02 Haziran 2008 - 16:34
Siverek istikametinde Şanlıurfa istikametine giden Mehmet Saraç (48) yönetimindeki 63 PA 281 plakalı otomobil, karayolunun 70. kilometresinde, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atıp devrildi. 

Kazada sürücü Mehmet Saraç (48) ve araçta bulunan Hatice Saraç (40), Esra Uğurlu (23), Ali Saraç (21), Fatma Saraç (17), Abdurrahman Saraç (13), Muhammed Enes Uğurlu (1) yaralandı. Yaralılar yoldan geçen sürücüler tarafından otomobilden çıkarılarak Hilvan ve Şanlıurfa’dan gelen ambulanslarla 500 Yataklı Şanlıurfa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazada yaralan Siverek Gençlik Sitesi tasarımcısı A.Deniz Uğurlu'nun eşi Esra Uğurlu ve bir yaşındaki oğlu Muhammed Enes’in durumlarının iyi olduğu, hastanede bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburca edildikleri öğrenildi.

Bu haber 3415 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti