Siverek- Diyarbakır Yolu Buz Pistine Döndü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı ve soğuklardan dolayı buz pistine dönen Siverek- Diyarbakır onlarca kaza meydana geldi.

Siverek- Diyarbakır Yolu Buz Pistine Döndü
04 Ocak 2017 - 06:50

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde birkaç saat etkili olan kar yağışının ardından Siverek- Diyarbakır Karayolu buz pistine döndü. Buzlanmadan dolayı karayolunda onlarca maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Karayolu ekipleri gece boyunca buzlanmayı önlemek amacıyla Siverek- Diyarbakır tuzlama çalışmaları yaptığı öğrenildi.

Bazı sürücüler ise Karayolları ekiplerine sitemde bulunarak, Karayolları 96. Şube Müdürlüğünün yollar hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların telefonlarına cevap vermediği iddia edildi.

Uzmanlar ise Karayollarında meydana gelecek buzlanmadan dolayı sürücülerin dikkatli olmalarını gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Engelliler Derneği Üyelerini Uyardı

Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, Siverek Gençlik Sitesine yaptığı açıklamada kötü hava şartları ve buzlanmadan dolayı derneklerinin Çarşamba günü kapalı olacağını belirterek, “Kötü hava şartları biz engellileri olumsuz yönde etkiliyor. Bu sebeple üyelerimizden bazıları derneğimize gelemiyor. Yolların buzlanmasından dolayı akülü arabalarımız çalışmıyor. Bu sebeple yetkililerden bu gibi olumsuz hava şartlarından dolayı bize yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi

50 Mahalle Yolu Kapalı


Siverek’te birkaç saat etkili olan yoğun kar yağışından dolayı ilçe kırsalında 50 mahalle yolunun kapandığı öğrenildi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 6008 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü