SİVEREK ADLİYESİ'NDE HÜZÜNLÜ TÖREN

MEHMET SEZGİN / SİVEREK
Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Adliye Sarayı Sulh Ceza Mahkemesi Kâtibi Ümit Turan Mordemir(35) yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı.Mide kanseri teşhisiyle beş gün önce

SİVEREK ADLİYESİ'NDE HÜZÜNLÜ TÖREN
09 Aralık 2007 - 13:22
Diyarbakır Dicle üniversitesi araştırma hastanesine yatırılarak tedavi edilen genç kâtip iki gün önce araştırma hastanesinden Ankara Cebeci hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen mide kanserine yenik düşen   Ümit Turan Mordemir(35) yaşamını yitirdi.       Yakalandığı hastalık sonucu yaşamını  yitiren  katip için Siverek adiliye sarayı önünde cenaze töreni düzenlendi.Törene ilçe kaymakamı Kemal Yıldız Cumhuriyet Başsavcısı Abidin Bozkan  ile çalışma arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.Cenaze töreninde bir konuşma yapan başsavcı Bozkan’’Rahmetli genç ve çalışkan bir arkadaşımızdı. Zamansız ölümü hepimizi derinden üzmüştür kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum’’dedi.
     Genç yaşta yaşamını  sulh ceza katibi Mordemir ulu camide kılınacak cenaze namazının ardından asri mezarlığında toprağa verilecek.

Bu haber 2989 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü