SİVEREK BELEDİYESİ DEDAŞ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile 30 belediye meclis üyesi ile birlikte Siverek Adliyesine gelerek keyfi elektrik kesintileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

SİVEREK BELEDİYESİ DEDAŞ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
02 Aralık 2014 - 13:40

ŞANLIURFA- Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile 30 AK Parti, DP İle BDP meclis üyeleri Siverek ilçesinde keyfi elektrik kesintileri yapıldığı iddiasıyla DEDAŞ şirketi hakkında Siverek Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Adliye binası önünde meclis üyeleri adına basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Yılmaz şunları kaydetti: “Biliyorsunuz ilçemizde sık sık elektrik kesintileri oluyor. Bundan dolayı Siverek halkının tamamı mağdur oluyor. Şirketin yapmış olduğu bu uygulamalar bize göre keyfidir, hukuki dayanaktan yoksundur. Bu nedenle şirket hakkında meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte suç duyurusunda bulunuyoruz. Bunun için bir aradayız inşallah bu sıkıntılar bir an önce son bulur ve elektrik kesintisiyle ilgili sıkıntıda ortadan kalkar” dedi

Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler dilekçelerini Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Ceyhun Nergiz’e sunduktan sonra çıkışta Belediye Başkanı Yılmaz suç duyurusu ile ilgili basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında suç duyurusunda bulundukları sırada bile elektrik kesintisi yaptıklarına dikkat çekerek, “Maalesef elektrikler kesik, enerji şu anda Siverek’te en azından bulunduğumuz mahalleye verilmemektedir. Biz mağdur olduğumuz bilinci ile Siverek halkının tamamının mağdur olduğu bilinci ile düşüncesi ile Siverek cumhuriyet başsavcılığına ilgili şirket hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz adalete sonuna kadar güveniyoruz, başsavcılığımız gerekli soruşturmayı yapacak inşallah en yakın zamanda Siverek halkının bu mağduriyetini ortadan kaldıracaktır” denildi.

Haber Merkezi


Bu haber 4678 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek