SİVEREK DİYANET-SEN'DEN GAZZE AÇIKLAMASI

Diyanet-Sen Siverek Temsilciliği, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ile ilgili basın açıklaması yayımladı.

SİVEREK DİYANET-SEN'DEN GAZZE AÇIKLAMASI
18 Temmuz 2014 - 08:56

“Sakın, Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim süresi 42. ayet)

İnsanlığın ortak utancı olan Siyonist İsrail, Mübarek Ramazan ayında tüm insani değerleri bir kez daha ayaklar altına alarak, masum Filistinli kardeşlerimiz üzerine ölüm bombaları yağdırmaya devam etmektedir.

Terör devleti İsrail’in, Müslüman Filistinli kardeşlerimize yönelik haince ve alçakça olan bu saldırıları dün olduğu gibi bugün de tüm dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir.

İsrail’in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan ve yaşanan vahşete sessiz kalan İslam ülkelerinin bu tutumu siyonistleri cesaretlendirmiştir. Gazze ateş altındayken, sesiz kalmak zillet ve pasifliktir. Öte yandan Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç vericidir.Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca, sessiz kalan batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir.

Buradan ümmete, halkımıza seslenerek diyoruz ki: İslam ümmetini bağrına zehirli bir hançer gibi saplanan Siyonist israilin, Kudüse ve Müslüman Gazze halkına karşı yaptığı işgal ve saldırılara karşı, birlik halinde hareket edip tepkimizi en etkin bir şekilde ortaya koyalım.

Müslüman kanı akıtan, insanlık onurunu ayaklar altına alan katil İsrail'i ve destekçilerini lanetliyor ve diyoruz ki.. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur. Biz tarafız, tarafımız insanlık, her türlü zulmün karşısındayız. Vakit, Mescid-i Aksa ve Gazze için ayağa kalkma, kardeşlerimize sahip çıkma vaktidir.

DİYANET- SEN SİVEREK TEMSİLCİSİ

Eyyüp Etüş

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2902 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek