SİVEREK EĞİTİMCİLERİNDEN KAPADOKYA GEZİSİ

Lütfü Yalgı Kentimizde bir grup öğretmen tarafından Niğde ve Nevşehir illerini kapsayan ‘’Kapadokya Gezisi ‘’ düzenlendi.

SİVEREK EĞİTİMCİLERİNDEN KAPADOKYA GEZİSİ
23 Mayıs 2012 - 07:13

İlçemizden giden 45 kişilik kafile döndü. Geziyi ilçemizde görev yapan iki Niğdeli öğretmen Güngör YILDIZ ve Özal AKDENİZ organize etti. Cumartesi günü Medeniyetlerin Buluşma noktası Niğde’de Şekerpınarı ve Roma Havuzundan gezi başladı. Sonrasında Niğde kalesi, Gümüşler manastırı, Göreme, Ortahisar ile gezinin birinci günü tamamlandı. Gezinin ikinci günde Derinkuyu ve Kaymaklı yeraltı şehirleri, Ürgüp, Asmalı Konak, Avanos ve Kayseri ile devam etti.


Organizatörlerden Güngör Yıldız yaptığı açıklamada: “Hayatımızın en neşeli ve eğlenceli iki gününü yaşadık. Farklı yerler görüp, yeni dostluklar edindik. Öncelikle gezide bizlerle olan, böyle güzel bir geziye imza atmamıza yardım eden tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. İyi varsınız. 45 kişilik kafilemizde otobüsümüzü kullanan Ahmet ve Nihat kaptanlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.


Diğer organizatör Özal Akdeniz ise: “İki günde yaklaşık 1500 km. bir araç ile sorunsuz gezdik. Gezimizde Kapadokya Kültürünü öğrendiğimiz gibi yöresel lezzetlerden testi kebabı da tatma imkânımız oldu. 19 Mayıs günü yaptığımız gezi tam bir bayram havasında geçti, Bizimle olan herkese teşekkür ederim “dedi.


İlçe genelinde bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtiler.

















Bu haber 3917 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...