Siverek Halkı 26 Gündür Direniş Nöbetinde

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Amerika destekli darbe girişimine karşı halkın direnişi 26. günde de devam etti.

Siverek Halkı 26 Gündür Direniş Nöbetinde
10 Ağustos 2016 - 14:12

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 15 Temmuz akşamı Amerika destekli Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen askeri darbe girişimine karşı Siverek halkının direnişi devam ediyor.

Darbe teşebbüsünün yaşandığı ilk günden beri meydanlardan ayrılmayan halk, darbelere karşı sonuna kadar meydanlarda kalacağını tüm dünyaya haykırdı.

Siverek Belediyesi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve halkın destek verdiği direniş programlarında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

15 Temmuz Şehitler Meydanında toplanan kalabalık cemaat ile yatsı namazı kılarak dualar etti. Okunan Kur’anı kerim tilavetinin ardından Siverek Belediyesi tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi ile darbe gecesi yaşananlar kalabalığa izlettirildi. Şanlıurfa dergâh Camii imamı İbrahim Onat ve ilahi ekibin sahne aldığı programda kalabalık söylenen ilahilere eşlik etti

Direniş meydanında toplanan vatandaşlara belediye görevlileri tarafından yapılan yiyecek ve içecek ikramları gece boyu devam etti.

Haber Merkezi

FOTO GALERİ


Bu haber 2624 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı