SİVEREK İL OLUYOR

SİVEREKLİLERE MÜJDE
Bakan Faruk Çelik, Siverek’in il yapılması konusunda Başbakan Tayip Erdoğan ile görüşmesinin ardından beklenen müjdeyi verdi. Siverek 2012 yılında il yapılacak.

SİVEREK İL OLUYOR
31 Mart 2012 - 21:05
Edinilen bilgilere göre Mecliste 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili hararetli tartışmalar sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Siverek’in il yapılması konusunda sürpriz bir şekilde Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile görüştü.Çelik, Erdoğan'a Siverek ile ilgili ayrıntılı bilgiler sunarak Siverek’in il hakkının iadesinde fayda olduğunu söyledi. Yapılan görüşmenin ardından bir açıklama yapan Çelik,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2012 yılı içerisinde Siverek ve Siverek gibi il potansiyeline sahip diğer ilçelerin il yapılarak il sayısının 100’e çıkarılması konusunda talimat verdiğini belirtti.

NOT: Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nin, Siverek'i il olma mücadelesinin unutulmaması ve gündemde tutulması amacıyla hazırladığı şakayı siverek siteleri olarak sitemizde yayınladık.İnşallah Siverek'in il olma meselesi şaka olmaktan çıkar da, il hakkımıza bir an önce kavuşuruz. Tüm ziyaretçilerimizin anlayışına sığınıyoruz...
www.siverekgenclik.com

Bu haber 4707 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem korkuttu