SİVEREK KAYMAKAMINDAN ORTADOĞU VE TERÖR KONFERANSI

MEHMET SEZGİNŞanlıurfa’nın Siverek ilçe kaymakamı Seddar Yavuz ilçede bulunan yaklaşık yedi bin orta öğretim öğrencisine bir ay boyunca konferans verecek. Orta doğu ve terör isimli konferans dizileri bir ay sürecek. Her gün 250 öğrenciye konferans verecek olan ilçe kaymakamı Yavuz İlk

SİVEREK KAYMAKAMINDAN ORTADOĞU VE TERÖR KONFERANSI
19 Nisan 2007 - 19:09
konferansın endüstri meslek lisesinde Anadolu Lisesi öğrencilerine verdi.    Kaymakam Seddar Yavuz’’Gençlerin ve aydınları okuma alışkanlığının olmadığın belirterek şöyle devam etti’’Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez. Ülkemiz ve orta doğuda Emperyalist emeler vardır. Osmanlı döneminde başlatılan haçlı seferi günümüzde de devam ediyor. Irak halkının içine düştüğü dürümü görüyorsunuz Irak halkı etnik ve dinsel guruplara bölünmüş her gün yüzlerce insan yaşamını yitiriyor. Etnik oyunlar günümüzde ülkemizde de uygulanmak isteniyor. Avrupa birliğine üye ülkeler vatandaşlarına sınırlarını açarken bize etnik kökenlilere daha iyi davranmamızı istiyorlar. Oysa ülkemizde etnik sorun yoktur. Siz Türkiye Cumhuriyet vatandaşı kimliğiyle her kes bu ülkenin birici sınıf vatandaşıdır. Sevgili gençler bu konularda uyanık olun geçmişi okuyun. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için tek vücut olun o zaman hiçbir güç bizi yıkamaz’’dedi.
   İlçe kaymakamlığından yapılan açıklamada Ortadoğu ve terör konferanslarının mayıs ayının 15 kadar devam edeceği belirtildi.

Bu haber 2654 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış