Siverekli girişimcilerden eğitim alanında 10 milyonluk dev yatırım

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverekli iş adamlarından eğitim alanında 10 milyonluk dev yatırım geldi.

Siverekli girişimcilerden eğitim alanında 10 milyonluk dev yatırım
13 Ocak 2018 - 18:32

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverekli girişimciler Cuma Şirin ve Ramazan Erdoğan tarafından eğitim alanında 10 milyonluk dev okul projesi hayata geçiriliyor.

Eylül ayında faaliyete başlaması beklenen yatırım ile ilgili gazetecilere bilgi veren İş adamı Şirin, "Yatırım amaçlı çıktığımız bu yolda okulumuzu 20 dönümlük arazi üzerine oturtmayı planlıyoruz . Okulumuz 4 anasınıfı, 12 ilkokul, 12 ortaokul ,12 lise olmak üzere toplamda 40 derslikli bir okul projesidir . Dersliklerin yanı sıra kütüphane , fizik-kimya laboratuarı, fen-biyoloji laboratuarı,müzik dersliği ,teknoloji tasarım dersliği ve bilişim odası bulunmaktadır .Okulumuzda yemekhane bölümü mevcuttur .

Okulun sosyal alanları ile ilgili bilgiler veren Şirin, " Sosyal alanların bulunduğu yapımızda ise öğrenciler yüzme havuzu, kapalı spor salonu ,konferans salonu ve halı sahanın bulunduğu bölümlerden faydalanabilecekler"

Yatırım için 10.000.000 TL’lik bir bütçe ayırdıklarını belirten Şirin, "Eğitimde Siverek halkına yeni bir bakış açısı sunacağımıza inanıyoruz . Çocuklarımızı sadece ders anlamında akıllarını doldurmak değil hedefimiz .Asıl hedefimiz onları geleceğe hazırlarken aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamında hangi yetenekleri olduğunu ortaya çıkarıp bunları yetenekleri doğrultusunda eğitmektir. Siverek’te bu çapta eğitim kurumu olarak bir ilk olacağız . Eğitimin önemini kavrayan bir veli çocuğunu eğitim kalitesi yüksek bir okula yollamak ister. Şimdiye kadar özel okulun olmamasından dolayı şehir dışından siverek'e tayini çıkan veliler ailesini getirmeden ya da getirse bile en kısa sürede gitmek istemişlerdir . Siverek'in buna benzer yatırımlara ihtiyacı var" dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 11330 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...