SİVEREKLİ İZCİLER DİYARBAKIR'DA TİYATRO İZLEDİ

Siverek Yavuz Selim İlkokulu ve Örgülü İlkokulu İzcileri Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda "Neşesaçan" adlı çocuk oyununu izledi.

SİVEREKLİ İZCİLER DİYARBAKIR'DA TİYATRO İZLEDİ
05 Mayıs 2014 - 16:00

Siverek Yavuz Selim İlkokulu ve Örgülü İlkokulu İzcileri Diyarbakır Devlet Tiyatrosunda "Neşesaçan" adlı çocuk oyununu izledi. Siverekli minik izciler, İzci Liderleri Güngör Yıldız ve Mahmut Delidolu öncülüğünde Diyarbakır'a gittiler.



Yavuz Selim İlkokulundan hareket eden minik izcilere yolda Örgülü ilkokulu izcileri de katıldı. İlk olarak Nevruz Parkında piknik yapıp doyasıya eğlenen izciler "Neşesaçan" çocuk oyununu izlemek için Devlet Tiyatrosuna geçtiler. Bir perdelik oyunu heyecan ve neşe ile izlediler. Siverek'e dönüş yolunda Lunaparka uğrayıp oyuncakları kullandılar.
İzci Liderlerinden Mahmut Delidolu yaptığı açıklamada "İzcilerimizle 3. kez Diyarbakır Devlet Tiyatrosuna oyun izlemeye geldik. Üçüncü gelişimizin farklı olmasını istedik ve üç farklı etkinlik yapmayı planladık. Nevruz Parkında piknik, tiyatro ve lunapark eğlencesini bir arada gerçekleştirmek nasip oldu." dedi

www.siverekgenclik.com





Bu haber 3211 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek