Siverekli Yazarın İki Kitabı Yolda

Uzun süredir sessizliğini koruyan Yeni İslami Akımın Öncülerinden Zübeyir Yetik, yeni baskısı çıkacak iki kitabıyla sevenleri ile buluşacak.

Siverekli Yazarın İki Kitabı Yolda
15 Haziran 2010 - 10:14
Siverekli düşünce adamı ve yazar Zübeyir Yetik, Pınar yayınlarından yeni baskısı çıkacak Şeytan ve Kabil isimli kitaplarıyla sevenleri ile buluşacak. Yeryüzünde Kötülük Odakları adlı yazı dizisiziyle, 1985 yılında ilk baskıları çıkarılan  “Şeytan” ve “Kabil” isimli kitapların, iskeleti aynı kalmakla birlikte muhteva tamamen yenilenmiş olacak.


Hayat serüveninde gazetecilik, öğretmenlik, bankacılık, serbest muhasebecilik, yayıncılık ve Memursen Konfederasyonu Genel Başkanlığı yapan Yetik’in şuana kadar yayınlanmış 25 kitabı bulunuyor.


29 Ocak 2007 tarihinde Memleket Edebiyat Dergisi, Şanlıurfa Memur-Sen İl Temsilciliği, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği Şubesi Yetkililerinin Gayretleriyle Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Kültür Merkezinde “Zübeyir Yetik’e Saygı” konulu panel düzenlenmişti.

Bir buçuk ay boyunca bir dernekte verdiği "Davet Metodu" konusundaki semineri de kitaplaştırma çalışmalarını sürdüren Zübeyir Yetik'e, çalışmalarında Zeynep Hilal Armağan asiste ediyor. Siverek Gençlik Haber



Bu haber 2238 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı