SİVEREK'TE 2 AYRI MOTOSİKLET KAZASI: 4 YARALI

Siverek’te meydana gelen iki ayrı trafik kazalarında, dört kişi yaralandı.

SİVEREK'TE 2 AYRI MOTOSİKLET KAZASI: 4 YARALI
10 Ağustos 2014 - 12:14

Siverek Feribot karayolu 6. kilometresinde meydana gelen motosiklet kazasında 3 kişi yaralandı. Sait T. yönetimindeki plakası ve ruhsatı bulunmayan motosiklet ile Mehmet T. ve Cuma B. ile birlikte Siverek- Kahta karayolunun 6. kilometresinde kaza yaptı.

Motosiklet sürücüsü Sait T. seyir halindeyken motosikletin kontrolünü kaybedince şarampole yuvarlandı. Devrilen motosiklette Sait ve Mehmet T. ile Cuma B. yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan diğer kaza ise Abdal Ağa mahallesi Çermik bulvarı üzerinde meydana geldi. Ahmet A. yönetimindeki 63 N 1130 plakalı motosiklet yolda ilerlerken kavşağa girmek için yola çıkan Sinan Kankurtay yönetimindeki 63 EM 809 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile motosikletten fırlayan sürücü orta refüje düşerek yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı yaralıyı Siverek Devlet Hastanesine sevk etti. Mahalle sakinleri gazetecilere yaptıkları açıklamada, sinyalizasyon ışıkları bulunmayan yol için yetkililere seslenerek yaşanan kazaların son bulmasını istedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2379 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek