SİVEREK'TE AİLE HEKİMLİĞİ TOPLANTISI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanlarıyla toplantı

SİVEREK'TE AİLE HEKİMLİĞİ TOPLANTISI
30 Aralık 2010 - 12:19
düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğünce, İlçenin Endüstri Teknik Meslek Lisesinde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Sağlık Müdür yardımcısı Osman Cerrah, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Şube Müdürü Cemal Elçi, 59 aile hekimi, 589 aile sağlığı elemanı ve 60 TSM Toplum Sağlığı Hekimliği personeli katıldı.

Toplantıda slayt eşliğinde sunum yapan İlçe Sağlık Grup Başkanlığı Koordinatörü Mesut Hamidanoğlu; Aile hekimliğinde yasal durum. Nasıl işleneceği, denetimleri ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Daha sonra aile hekimleri ve elemanlarının sorusunu yanıtlayan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Cerrah soruları yanıtlayarak, acil durum kuduz, zehirlenme gibi vakalarda gece gündüz fark etmeksizin Sağlık Grup Başkanlığı personellerine bilgi verilmesi gerektiğini belirtti.

İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu ise konuşmasında "bilindiği üzere ilçemizde sağlık konusunda eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi en kısa sürede gidermeye çalışacağız. Bu konuda hekimlerimizden de bizlere yardımcı olmalarını, eksiklerini bildirmeleri gerekiyor" dedi.




Bu haber 2967 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu