SİVEREK'TE BADMİNTON TURNUVASI BAŞLADI

Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl karşılaşma grup müsabakalarının Siverek'te başladı.

SİVEREK'TE BADMİNTON TURNUVASI BAŞLADI
17 Ocak 2015 - 08:10

Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl karşılaşma grup müsabakalarının Siverek'te başladı.10 ilden gelen sporcular burada karşılaşarak birinci olmak için yoğun gayret sarf ettiler.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız yaptığı açıklamada ; ”16-18 Ocak tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton müsabakalarını Siverek’te düzenliyoruz. Siverek’te düzenlememizin sebebi yaptığımız faaliyetleri aynı zamanda ilçelere yaymak, bu manada da Siverek Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, aynı zamanda en fazla nüfusa sahip. Burada da özellikle fiziki şartlarda her türlü şartlar mevcut ondan dolayı Siverek ilçesini tercih ettik. Özellikle bu müsabakaların buraya alınmasını emeği geçen Sayın Bakanımız spor genel müdürümüz Mehmet Baykan ve milletvekillerimize özellikle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde Siverek ilçemize ve Şanlıurfa’nın diğer ilçelerine bu müsabakaları alacağız. Bu tür müsabakaları ilçelere aldığımız zaman spor ’un tabana yaygınlaştırılması noktasında çok ciddi bir avantaja dönüşüyor ilçelerde olması, çünkü ilçelerde de spor kültürünün ve spor bilincinin geliştirilmesi gerekiyor bundan dolayı yapacağımız tüm faaliyetleri elimizden geldiği kadar ilçelere yayarak spor kültürünü geliştirmek istiyoruz” dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton müsabakaları için Siverek ilçesine Hakkâri’den gelen sporcu Elif Korkmaz, Anadolu Yıldızlar yarışmasına katılmak için geldik, Badminton çok seviyoruz hedefimiz birinci olmak dedi. Takım arkadaşı Berşan Ulusoy ise, buraya birinci olmak için geldik. Türkiye şampiyonasına gitmek için geldik dedi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinden gelen Sema Güven, buraya birinci olmak için geldik. Türkiye badminton şampiyon ligine katılmak için geldim dedi. Takım arkadaşı Nesim Yılmaz Çelik ise, Türkiye şampiyonasına katılmak için geldim, badminton sevdiğim için bu yarışmaya katıldım. Buraya birinci olmak için geldim dedi.

Grup karşılaşmaları Cumartesi günü devam edecek.

Haber Merkezi


Bu haber 4289 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu