SİVEREK'TE ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde elektrik kesintilerine tepki gösteren vatandaşlar DEDAŞ Siverek İşletme Baş Mühendisliği’ne yürüyerek sorunlarının çözümünü istedi.

SİVEREK'TE ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ
23 Mart 2015 - 15:18





ŞANLIURFA- Siverek ilçesinde bazı mahallelerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Yaşanan elektik kesintilerine tepki gösteren Esmerçayır ve Hacı Ömer Mahallesi sakinleri DEDAŞ Siverek İşletme Baş Mühendisliği’ne gelerek burada sorunları ile ilgili yetkililerle görüştü.

Görüşmenin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Esmerçayır Mahalle Muhtarı İrfan Dağkesen, “15 gündür mahallemizde elektrik yok. Defalarca gereken yerleri arıyoruz, DEDAŞ İl Müdürlüğü’nü arıyoruz, telefonlarımıza cevap vermiyorlar. Buradaki Müesseseye geliyoruz sorunlarımızı kendilerine söylüyoruz. Sorunumuzu, kaymakama, milletvekillerine, il başkanına söylüyoruz, bize müdahale edemeyeceklerini söylüyorlar. Peki, biz bu sorunlarımızı kime söyleyeceğiz. Devlet yapmıyorsa, iktidarda olan hükümet yapmıyorsa bizde muhtar olarak ne yapabiliriz. Vatandaşlar sorunları için bize geliyor peki biz kime gideceğiz? Bize bir yol göstersinler. Bize desinler vatandaş size geldiği zaman vatandaşa bunu söyleyin desinler, bizde söyleyelim” dedi

3 Aydır mahallelerinde elektrik kesintisi yaşandığını ileri süren Hacı Ömer Mahallesi Muhtarı Muzaffer Pıçak ise, “Sorunlarımızı yetkililere söylediğimiz zaman elektriğin özelleştiğini söylüyorlar. Devlet bunu kontrol altına almıyorsa yapmasınlar bu özelleştirmeyi vatandaşı mağdur etmesinler” dedi.

Açıklamanın ardından grup sessizce dağıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3377 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması