SİVEREK’TE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ: 2 YARALI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Şirinkuyu kavşağında meydana gelen trafik kazasında öğrenci servisi ile LPG yüklü tanker çarpıştı. Kazada 2 öğrenci yaralandı.

SİVEREK’TE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ: 2 YARALI
05 Aralık 2014 - 15:32





ŞANLIURFA- Siverek- Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Şirinkuyu kavşağında meydana gelen trafik kazasında LPG yüklü tanker ile lise öğrencilerini taşıyan öğrenci servisi çarpıştı. Kazada öğrenci servisinde bulunan 2 lise öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden Diyarbakır istikametinde gitmekte olan Rafet Balta idaresindeki 34 BS 654 plakalı LPG yüklü tanker ile Deniz Zengin hâkimiyetinde bulunan 63 S 6110 plakalı öğrenci servisi ile saat 15.15 sıralarında, Şirinkuyu kavşağında çarpıştı. Çarpışma sonucunda servis içinde bulunan öğrencilerden Emrah Ceylanlı (17) ve Mehmet Ali Çapadan (16) yaralandı. Yaralı öğrenciler çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik önlemleri alırken, trafik akışı ise kontrollü olarak sağlandı. Mahalle sakinleri kazanın elektrik olmamasından dolayı çalışmayan trafik lambalarından meydana geldiğini iddia etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3414 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması