Siverek'te görev yapan öğretmen kaçırıldı

Siverek'te görev yapan öğretmen Tunceli- Pülümür Karayolunda kaçırıldı.

Siverek'te görev yapan öğretmen kaçırıldı
17 Haziran 2017 - 13:10

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, dün saat 17.00 sıralarında Tunceli-Pülümür Karayolu'nun 46'ncı kilometresinde bir aracın yandığı ve araçta herhangi bir kişinin olmadığı şeklinde bilgiler alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca yapılan incelemelerde yanan Renault marka aracın, Şanlıurfa-Siverek ilçesinde öğretmenlik yapan bir kişiye ait olduğu tespit edilmiştir. Olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmiş, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla araçtaki yangın söndürülmüş, yapılan ilk incelemelerde araç sürücüsünün olay yerinde olmadığı, aracın anahtarının üzerinde olduğu ve aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği anlaşılmıştır. Araç, Pülümür ilçesine çekilerek yapılan inceleme neticesinde, araç üzerinde çok sayıda mermi deliğinin olduğu, araç içerisinde ve çevresinde herhangi bir kan izinin olmadığı tespit edilmiştir." denildi.

Kayıp olan araç sürücünün bulunması için bölgeye İHA ve jandarmaya bağlı birliklerin gönderildiğinin bildirildiği açıklamada, arama faaliyetlerinin devam ettiği ifade edildi.

Kaçırılan öğretmenin Gümüşhane nüfusuna kayıtlı Necmettin Yılmaz Olduğu, Yılmaz'ın 2016 yılından bu yana çiftcibaşı ilkokulunda göreve yaptığı öğrenildi.

(İLKHA)


Bu haber 4091 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması