SİVEREK'TE HEYECAN OLUŞTURAN HABER

Bu Haber Çok Konuşulacak1 Nisan dolasıyla Sitemizin haber editörü Ramazan BENZER tarafından yapılan ve Yazarlarımızdan DHA Muhabiri Mehmet SEZGİN tarafından ulusal Haber Ajanslarına geçilen "Siverek İl Oldu"  şakası bugün ülke basınında yer aldı.İnşallah yapılan bu şaka gerçeğe dönüşür ve İlçemiz hakketiği il olma hakkını bir an önce elde eder..Siverek'in İl Olduğu Şakası, haber Sitelerinde İlk Sırada Yer Aldıİlk olarak Anadolu Ajansı tarafında verilen haber, mynet.com, memurlar.net, milliyet.com.tr, haber1.com, hurhaber.com

SİVEREK'TE HEYECAN OLUŞTURAN HABER
01 Nisan 2007 - 07:39
sitelerinde yayınlandı...

İŞTE BAZI HABER SİTELERİ
MYNET'in Haberi


SİVEREKTE HEYECAN YARATAN HABER

Öte yandan Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir internet sitesinin "Siverek il oldu" haberi, Sivereklileri heyecanlandırdı. Haberin "1 Nisan Şakası" olduğunun anlaşılması, vatandaşlarda hayal kırıklığı yarattı.

İlçede yayınlanan "www.siverekgenclik.com" adlı sitede bugün çıkan "Siverek il oldu" haberini okuyan bazı vatandaşların, bunu yakınlarıyla paylaşması üzerine haber kısa sürede ilçede duyuldu.

Yıllardır il olmak için mücadele veren Siverekliler, sitenin haberin "1 Nisan Şakası" olduğunu açıklaması üzerine hayal kırıklığına uğradılar.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel2&id=O1175426422784&date=01Nisan2007
     
AA

MEMLEKET HABER


http://www.memlekethaber.com/haber.asp?id=125729


MİLLİYET GAZETESİ


http://www.milliyet.com.tr/2007/04/01/son/sonyas12.asp

MEMURLAR.NET



http://www.memurlar.net/haber/69827/




Bu haber 3623 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum