SİVEREK’TE İLETİŞİM VE EMPATİ SEMİNERİ

Siverek Eğitim Bir-Sen Temsilciliği tarafından PDA Eğitim ve Danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı Safa Zorlu’nun katıldığı “İletişim ve Empati” konulu seminer düzenlendi.

SİVEREK’TE İLETİŞİM VE EMPATİ SEMİNERİ
03 Aralık 2014 - 11:14

ŞANLIURFA- Siverek Eğitim Bir-Sen Temsilciliği tarafından, Siverek Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonunda, saat 19.00’da, PDA Eğitim ve Danışmanı ve kişisel gelişim uzmanı Safa Zorlu’nun katıldığı “İletişim ve Empati” konulu seminer düzenlendi. Programın sunuculuğunu sendika sekreteri Hakan Çiftel yaptı.

Seminer öncesinde programa katılanları selamlayan Siverek Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Eğitim Bir-Sen desteklediği “Her sınıfın bir yetim kardeşi olsun” ve Suriyeli sığınmacılar için başlatılan “soba yardımı” kampanyasına destek istedi.

PDA Eğitim ve Danışmanı Safa Zorlu’nun seminerde iletişim konusundaki püf noktalara değinerek iletişimde önyargıları, fiziki engelleri ortadan kaldırıp aynı dili konuşmak gerektiğini söyledi. Sık sık anlatımlarını espirileri ile zenginleştiren zorlu salondakiler tarafından ilgi ile dinlendi.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2964 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması