Siverek’te Liseler Arası Ses Yarışması Düzenlendi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 'Liseler Arası Ses Yarışması' düzenlendi

Siverek’te Liseler Arası Ses Yarışması Düzenlendi
20 Mayıs 2017 - 10:51

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler arası ses yarışması finali düzenlendi. İki aylık elemeler sonucunda finale kalan dokuz öğrenci ilçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezinde hünerlerini ortaya koyarak, yeteneklerini ortaya koydu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin jüri olarak, bulunduğu yarışmayı Siverek Kız Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Ceylan Fettahlıgil birinci, Karacadağ Anadolu Lisesi Öğrencisi Abdullah Aker ikinci ve Zeynep Nur Gülsüm ise üçüncü oldu.

Yarışmada birinci olan Ceylan Fettahlıgil’e ödülünü ‘O Ses Türkiye’ Final yarışmacılarından olan ve yarışmanın etkili seslerinden olan Kaya Aslantepe verdi.

Yarışmaya Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet Yıldız, Şube Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Haber Merkezi


Bu haber 2420 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü