Siverek'te marangoz atölyesinde yangın

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir marangoz atölyesinde çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Siverek'te marangoz atölyesinde yangın
22 Haziran 2017 - 05:32





Siverek'te bir marangoz atölyesinde henüz belirlemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın sonunda atölyedeki makine ve malzemeler tamamen yandı, atölyenin çatısı çöktü.

Edinilen bilgilere göre yangın, dün gece saat 01.00 sıralarında, Siverek Hasan Çelebi Mahalesinde, Demirciler ve Marangozlar Caddesinde bulunan Cerrah Urumca'ya ait marangoz atölyesinde meydana geldi.

Henüz belirlenemeyen bir sebeple marangoz atölyesinde çıkan yangın kısa sürede kerestelerin bulunduğu depoya sıçradı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiyenin yaklaşık 1.5 saat süren çalışmaları sonucunda yangın diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sonunda atölyedeki makine ve malzemeler tamamen yandı, çatısının çökmesinden dolayı atölye tamamen kullanılamaz hale geldi.

İş yeri sahibi Cerrah Urumca yangın haberini evde olduğu sırada öğrendiğini belirterek, "Evde sahuru beklediğim sırada arkadaşlarım telefon açtı, dedi çabuk gel, işyerin yanıyor. iş yerime geldiğimde işyerimin komple yandığını gördüm. Çevredekiler yangının elektrik gidip, gelmesinden dolayı kaynaklandığını söylediler. Makinelerim ve malzemelerim tamamen yandı, zararım büyük" dedi.

Olayın görgü tanıklarından Demirci Şevket Baran yangın elektrik voltajının düşüp, yükselmesinden dolayı yaşandığını iddia ederek, "Ortalama bu akşam elektrik 7-8 defa düşüp, yükseldi, bu nedenle dükkan yandı. Yangın sonunda marangoz dükkanındaki makineler ve tahtalar hepsi yanmış. Yaklaşık olarak 30-35 Bin TL zarar var" dedi.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ

Video hazırlanıyor....


Bu haber 3053 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü