SİVEREK'TE MİRAÇ KANDİLİ İHYA EDİLDİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Miraç Kandili çeşitli programlarla ihya edildi. Programlarda dünya genelindeki Müslümanlar için dua edilirken, İslam düşmanlarına lanet yağdı.

SİVEREK'TE MİRAÇ KANDİLİ İHYA EDİLDİ
25 Mayıs 2014 - 20:58



Siverek'te Miraç Kandili Etkinliği paylaşan: siverekgenclik


ŞANLIURFA- Siverek İlçesinde, Siverek Müftülüğü ve çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen programlar ile Miraç Kandili ihya edildi.

Siverek Müftülüğü tarafından şehir merkezinde bulunan tüm camilerde, Yatsı namazının ardından mevlidi şerif okutuldu.

İlçenin Güney Mahallesi'nde bulunan Nedim Çobanoğlu Camii'nde Yatsı namazının ardından mevlidi şerif okundu. Ardından ilahiler okundu.

İlçenin Ayvanat Mahallesi'nde bulunan Şeyh Abdulkadir Geylani Camiinde yatsı namazının ardından mevlidi şerif okundu. İlahilerin okunduğu program sonunda Siverek Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar tarafından dua okundu.

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Miraç Kandili programında, Eğitimci Mehmet Turan tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapıldı. Tüm dünya Müslümanlar için yapılan duanın ardından tesbih namazı kılındı.


Siverek Hayrat Vakfı ve diğer sivil toplum kuruluşları tarafından Miraç kandili münasebetiyle çeşitli programlar düzenlendi.


www.siverekgenclik.com



FOTO GALERİ


Bu haber 3206 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı