SİVEREK'TE MOTOSİKLET DENETİMLERİ BAŞLADI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, motosiklet denetimlerine başladı.

SİVEREK'TE MOTOSİKLET DENETİMLERİ BAŞLADI
29 Mayıs 2014 - 14:05

Havaların ısınmasıyla birlikte ilçede motosiklet kullanımının artması ve yaşanacak kazaların önüne geçilmesi için Siverek Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri denetimlere başladı. Trafik Ekipleri araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kontrol noktaları oluşturarak, plakasız, tescilsiz ve ehliyetsiz motosiklet sürücüleri üzerinde denetimler yaptı.

Siverek İlçe Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Selami Uçan yaptığı açıklamada "Sıcak havaların gelmesiyle birlikte trafiğe çıkan motosikletlerde artış meydana geldi. Ana caddelerde ses kirliliği ve trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan motosiklet sürücülerinden rahatsız olan vatandaşların şikayetleri üzerine denetimlerimizi gündüzlerin yanı sıra geceleri de yapıyoruz.

Denetimler kapsamında, kasksız motosiklet kullanmak, tescilsiz, eksik evrak, sürücü belgesi olmayan küçük yaşta motosiklet kullanmaktan 53 motosiklet sürücüne 65 bin TL idari para cezasının uygulandı, 38 motosiklet ise trafikten men edilmiştir" dedi.

Denetimlerimin devam edeceğini belirten Uçan, ölüm ve yaralanmaların meydana gelmemesi için sürücülerin trafik kurallarına uymalarını söyledi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2405 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti