SİVEREK'TE NEWROZ KOŞUSU YAPILDI

Siverek Belediyesi tarafından Newroz koşusu düzenlendi.

SİVEREK'TE NEWROZ KOŞUSU YAPILDI
21 Mart 2015 - 07:58

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ilçede devam eden newroz şenlikleri haftası çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Nevroz şenlikleri kapsamında dört ayrı kategoride düzenlenen Newroz Barış koşusunda dereceye girenlere altın madalya, kupa ve katılım belgesi verildi.

Bin 500 metre küçük erkekleler ve kızlar ile 2 Bin metre yetişkin kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan koşu yarışlarına yaklaşık 200 genç katıldı. Yetişkin Yarışmacılar, Selimpınar Mahallesi elektrik trafosunun önünden üçgen parka kadar, küçük yarışmacılar ise Mehmetçik kavşağından Üçgen Parka kadar koştu. Yarışmacıların varış noktasına varmalarıyla yarışlar son buldu.

Üçgen Park önünde yapılan ödül törenine Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcıları Hasan Postacı, Hacı Ahmet Öncül, Doğan Kanlı Pıçak daire amirleri katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hatipoğlu yaptığı açıklamada katılımcılara teşekkür ederek şunları kaydetti: "Newroz Barış ve kardeşliktir.Belediyemiz Kültür ve Sosyal işler müdürlüğün başlattığı barış şenliklerinin tüm Ortadoğu halklarına kardeşlik ve dostluk getirmesini temenni ediyorum önümüzde ki nevrozlarda daha coşkulu kutlamalar için hazırlıklarımıza bu yıldan başlayacağız”

Yarışmada dereceye girenlere çeyrek altın madalya ve kupaları verilirken 2 ve 3’ncü gelenlere çeşitli armağanlar verildi.Tüm yarışmacılara günün anısına katılım belgesi verildi. Törenin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Merkezi


Bu haber 3300 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması