SİVEREK'TE OSB İÇİN TOPLANTI YAPILDI

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, yılan hikayesine dönen Organize sanayi bölgesi için Siverek Kaymakamlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

SİVEREK'TE OSB İÇİN TOPLANTI YAPILDI
30 Mayıs 2014 - 21:35

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın başkanlığında, Siverek Kaymakamlık toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Karakaş, Hacı Ahmet Öncül, Siverek Ticaret Odası Meclis Başkanı Zübeyir Kılıç ve ticaret odası yetkilileri katıldı.

16 Ocak 2013 tarihinde, Sivereklilere Organize Sanayi Bölgesi Müjdesi haberimizde, "Ş.urfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, Belediye Başkanı Yardımcısı Cumali Bayram ve Zülfükar Koyunsever ile birlikte Bilim ve Teknoloji Bakanı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ile görüşülerek Siverek'te Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulması ile ilgili müsteşardan söz alınmıştı. Organize Sanayi Bölgesi tüm Sivereklilere hayırlı olsun" denilmişti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3562 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü